Uitgaan in Albufeira

Uitgaan & Stappen in Albufeira

Uitgaan in Albufeira? Het uitgaansleven in Albufeira is echt een aanrader! Op deze website Stappen In Albufeira kan je veel informatie vinden.

Albufeira bestaat uit 2 gedeeltes die vlak naast elkaar liggen zo heb je het centrum van Albufeira waar je lekker kunt stappen en eten. In alle smalle straatjes vindt je een diversiteit aan kroegen en restaurants. Zoals Feestcafe Bloopers,  Club Fiesta en Dominos zijn echte aanraders.

Naast het centrum van Albufeira vindt je het nieuwe gedeelte waar je de strip vind een lange straat met diverse horecagelegenheden, discotheken. Net naast de strip vind je de HOLLANDSE  straat waar je het echt Nederlands feestje vind van een Celebration Feestcafe, Skihut, Beachbar Nederlandse snacks.

In Albufeira vind je het allemaal!! Tijdens het uitgaan in Albufeira kom je echt aan je trekken.

logo-celebration-feestcafe

Celebration Feestcafé

Adres: Rua Almeida Garrett 61 C-D Albufeira

Iedere avond is het van 22 tot 4 groot feest in Celebration met alle muziekstijlen in de mix. Uiteraard vergeten we hierbij als Nederlanders zijnde ook niet de echte Hollandse plaatjes te draaien.

Het hele team is Nederlands en staat graat voor jullie klaar om de koetjes, biertjes en mixjes in te schenken voor jullie.

Voor meer info kijk op de website.

Celebration-skihut-stappeninalbufeira

Celebration Skihut

Adres: Rua Almeida Garrett 61 C-D Albufeira

Eigenlijk hetzelfde als Celebration Feestcafé maar nu feesten in een echte authentieke Oostenrijkse Skihut.

Als klap op de vuurpijl kan je in De Skihut ook nog eens radje draaien en gratis drank winnen! Het is een Skihut, dus uiteraard zijn de meters bier ook ruimschoots voorradig!

Celebration Beach bar

Celebration Beach

Adres: Rua Almeida Garrett 61 C-D Albufeira

Uiteraard ook bij Celebration Beach de gezellige muziek en het nog gezelligere personeel. Waan je midden op het strand tussen de opblaasdieren en palmbomen, en dat is natuurlijk het lekkerste met een cocktailtje in je hand.

Bloopers

Bloopers Albufeira garandeert je 100% feestgarantie tot 04:00 uur in de ochtend!

Adres: Tv. Cândido dos Reis 8, 8200-013 Albufeira, Portugal

Al bijna twintig jaar is Bloopers al niemand meer weg te denken uit het echte centrum van Albufeira.

Het volledig Nederlandse team staat iedere avond weer klaar voor dat enige echte Hollandse feestje in Albufeira. Alle Nederlandse knallers komen voorbij, maar uiteraard maken we ook een uitstapje naar al die gezellige hits van over de grens.

Kijk voor meer info op de website.

Logo_Old_Sailor

Old Sailor

Adres: Avenida 25 de Abril 15, Albufeira 8200-012, Portugal

Ons gezellige Engels pubje te vinden in het centrum van Albufeira recht onder Fiesta.

Bij Old Sailor vind je echt de prima locatie om lekker een Shisha te roken. Dit misschien wel in combinatie met een heerlijke cocktail van onze uitgebreide cocktail-kaart. In Old Sailor hangt een authentiek Engels sfeertje met speciale bieren op de tap ( en een uitgebreide keuze aan verschillende biertjes op fles.

Iedere avond vanaf 20.00 kan je in Old Sailor genieten van de beste live muziek. Pop, Rock, classics niks is te gek! Allemaal te volgen vanaf een mega-gezellig terras waar je ook nog eens heerlijk “mensen kan kijken”. Old Sailor pub is het hele jaar door geopend.

Heaven

Doesnt matter where you have been, your’ll always go to heaven!!

Ga naar de website

Kiss Club

Adres: Rua Vasco da Gama Edifício Kiss, 8200-998 Albufeira, Portugal

Labamba

La Bamba

One of the oldest bars at the Oura Strip, is synonymous with celebration and lots of entertainment. Whether for a cocktail at the end of afternoon or a night of dancing La Bamba is the place! 

Websitehttps://www.facebook.com/barlabamba/

Adres: Avenida Sa Carneiro 17 | Oura Strip, Albufeira 8200-340, Portugal

Dominos